Etableret i 2020

... men lanceret i 2021 – det har taget et år med research, samarbejde med de rigtige leverandører og erhvervelse af de rigtige certifikater.re do® er baseret på forandringsskabelse og tanken om "vi kan gøre det bedre" re do® er essensen af en cirkulær livsstil. Restaffald findes overalt i vores dagligdag. Men at kunne genbruge, genbruge og genaktivere materialer til næste fase skaber en cirkulær tilgang og mindsker byrden for både natur og samfund. Vi vil ændre verden og SE godt ud, mens vi gør det - et skridt ad gangen.

Genanvendt aktiv beklædning. Lad os bevæge os i den rigtige retning.

Vores vision

redo ønsker at udfordre etablissementet. Vi ønsker at være en game changer i branchen, for forbrugeren og til det bedre for fremtiden. At arbejde sammen med vores partnere, behandle vores producenter med respekt og værdsætte deres arbejde og medarbejdere. At respektere miljøet, hjælpe med at sprede ordet om de nødvendige ændringer og give os alle en platform til at udtrykke vores kombinerede stemmer og værdier.

Vores formål

At skabe et cirkulært og bæredygtigt alternativ for alle, et skridt ad gangen.

Sådan tænker vi!

re do® er mere end et MÆRKE, det er en livsstil og en måde at tænke på. Det faktum, at vi bruger hver dag på at blive mere bæredygtige, er et livsvalg. Vi ønsker at efterlade en bedre verden til vores børn. re do er først og fremmest et brand, der leverer veldesignet og behageligt sportstøj til alle, men er automatisk også et brand, der gerne vil sætte et kulturelt præg på verden. Vi skal forenet og sammen bygge til en bedre fremtid, en morgendag, som alle har råd til, deltage i og give videre til kommende generationer - alt sammen med et GRØNT sind.

Ansvarlighed når tøjet er udtjent

Hvert sekund bliver hvad der svarer til en skraldebil fyldt med tøj enten brændt eller ender på en losseplads et sted i verden. Dermed slutter tøjets livscyklus. Tøjproduktion bruger værdifulde ressourcer som vand, energi og råmaterialer og når tøj ender på lossepladsen eller bliver brændt, spildes disse ressourcer. Det synes vi er ærgerligt, og det vil vi gøre noget ved. Derfor har vi udviklet konceptet re do – repurpose. Vi har opbygget et setup, hvor vi henter udtjent tøj, der ellers skulle kasseres, og genanvender det til nye produkter i samarbejde med danske samarbejdspartnere der arbejder med tekstilaffald. Dermed tager vi et affaldsprodukt, og omdanner det til en ny råvare, der både reducerer behovet for nye ressourcer og samtidig forlænger livet på de ressourcer, der allerede er brugt.
re do – repurpose er på nuværende tidspunkt kun noget vi, af logistiske årsager, kun kan tilbyde vores b2b-kunder, men vi arbejder løbende på at etablere et lignende tiltag for alle vores kunder.


Hos re do ønsker vi at inspirere dig til at leve et aktivt liv på dine egne præmisser. Vores tøj er designet til alle – uanset dit niveau af fysisk aktivitet. Vi fejrer glæden ved bevægelse og det fællesskab, som sport kan skabe. Vær med i re do-bevægelsen. Sammen kan vi gøre en forskel og skabe en fremtid, hvor mode og ansvarlighed går hånd i hånd.